fredag 2 juli 2010

På alla sidor


Boken På alla sidor är en roman skriven av Karen Kingsbury.

Boken handlar om Jordan Riley som precis har fått uppleva smärtan och sorgen efter sin mors bortgång. En bruten relation till sin syster och en smärtsam separation från kvinnan han älskade. Då börjar han fylla sitt tomrum med hat och vrede. Men Faith Evans gör allt för att bryta ner murarna av hat runt hans hjärta. och då märker han att något är bekannt med henne.

Allting står på spel...

..För Faith Evans, en framgångsrik nyhetsuppläsare som sätter ära och heder framför allt annat, men plödsligt tvingas hon ta ställning mot den man hon alldrig trodde skulle bli hennes fiende.

..För Jordan, en märkig advokat som kämpar för människans rättigheter och EMOT Gud. Samtidigt som han lider efter förlusterna av de 3 kvinnor han älskade mest.

..För Bethany, Pensylvania, en småstad ingen kunde ana skulle hamna i centrum för nationens blickar. Men det har den. Pågrund av en jesus staty som står i en park som vissa anses vara stötade mot icke troende.En staty som plötsligt blir i fokus i en bitter konflikt med politiska intriger, sociala orättvisor och personliga konflikter.Kan kärleken hjälpa till när striden rasar på alla sidor?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...