onsdag 19 maj 2010

Bra Musik på Ord & Ton till ungdomar

"Consumed" är en CD + DVD med the Jesus Culture Band inspelad live på Redding's historiska Cascade Theatre. Lovsången leds av Chris Quilala, Kim Walker-Smith och Melissa How och på både CD:n och den medföljande DVD:n förmedlas stämningen, smörjelsen och passionen i en Jesus Culture konferens...!
***¤¤¤¤***

FIREFLIGHT - Rekommenderas av många unga tjejer!!
" For Those Who Wait" är den mycket efterlängtade uppföljaren till Fireflight förra skiva, "Unbreakable", som blev det stora genombrottet för gruppen! Skivan är producerad av Rob Hawkins och musikaliskt så är det minst lika tungt och svängigt som på förra skivan och Dawn Micheles röst är fortfarande lika bra!Så framgångarna lär fortsätta för detta eminenta band!
Köp den i webshopen eller kom in i butiken!
***¤¤¤¤***
AWAKENING - Varierande, mycket skön musik
Studentrörelsen Passion startade och fungerar ännu med ett enda mål i sikte: att göra Jesus, Frälsaren och Upprättaren, känd och efterföljd!
Därför blir rörelsens konferenser och konserter aldrig ett "event", utan ett tillfälle för människor att få sina liv förändrade. Och en live-platta från huvudkonferensen blir aldrig bara "en ny skiva med nya låtar och bra artister" den blir ett uttryck för kreativitet, nyfikenhet och hängivenhet hos unga människor som vill ha mer av Jesus.
På skivan så medverkar Chris Tomlin, David Crowder*Band, Charlie Hall, Matt Redman, Christy Nockels, Hillsong United, Kristian Stanfill med flera!
¤¤¤¤***¤¤¤¤

Efter 3 års väntan så är det nu äntligen dags!
Tonight är Toby's uppföljare till det bästsäljande albumet "Portable Sounds" som kom 2007!
Och än en gång så visar Toby varför han har den status han har.
Han fortsätter att uppvisa sin unika förmåga att blanda olika musikaliska stilar och influenser. "Tonight" har en otroligt spännande mix av rock, pop, urban och hip hop och allt är gjort med grym finess, briljans och inte minst en hejdundrande energi!
Detta är en fullträff i vårt musikaliska solarplexus...en skiva som får en att tappa andan!
Vill du veta mer om TobyMacoch även lyssna på hans låtar?Gå in på hans My Space sida!
¤¤¤****¤¤¤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...