måndag 23 april 2012

Upptäck kärlekens olika språk - Tid - Bekräftelse - Gåvor - Tjänster - Beröring

Ni älskar varandra och vill visa det.
Men talar ni samma språk?

Att leva tillsammans är underbart men inte alltid helt enkelt. Vi vill alla känna oss älskade och vi vill visa kärlek. Men hur kommunicerar jag kärlek till den jag älskar så att kärleken verkligen tas emot? Och förstår jag när min partner visar mig kärlek?
Äktenskapsrådgivaren och den bästsäljande författaren Dr Gary Chapman hjälper par att upptäcka och tala sin partners kärleksspråk. Chapman menar att det finns fem kärleksspråk:

Tid tillsammans • Bekräftande ord • Gåvor
Tjänster • Fysisk beröring
Kapitlen är indelade utifrån de fem kärleksspråken för att göra det enkelt för läsaren att hitta. Varje kapitel avslutas med konkreta råd för hur man uttrycker sin partners kärleksspråk och leder sitt förhållande i en positiv riktning.
Denna nya och reviderade upplaga innehåller även ett nyfram­taget kärleksspråkstest som hjälper läsaren att upptäcka sitt kärleksspråk. Upptäck kärlekens olika språk har sålts i över fem miljoner exemplar och getts ut på ett fyrtiotal språk. Tidigare gavs boken ut under namnet "Kärlekens fem språk".

Gary Chapman är författare och föreståndare för Marriage and Family Life Consultants, Inc. Gary reser över hela världen och håller föredrag och har även ett radioprogram som sänds på 200 stationer.
Inbunden med skyddsomslag, 221 sidor.
KÖP BOKEN HOS OSS
eller kika in i våran fina butik på Allégatan 51, Borås
VAR RÄDD OM KÄRLEKEN !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...